PLOCKMAT

I fredags åt vi en plocktallrik innan middagen. Mysigt och gott medans fläskfilén puttrade i ugnen. På lördagen blev det dock hämtpizza då vi var alldeles för trötta för att ens tänka på att laga mat.




Är otroligt utvilad efter en helg med massor av sömn och frisk luft. Skönt att bara vara i stunden och uppleva saker med väninna från "förr" när jag nu startat om mitt liv här uppe i Luleå.

Det är även annorlunda och ganska befriande att umgås med någon som såg ut som ett frågetecken när jag sa något om LCHF eller GI. Det hade hon aldrig hört talas om. Inte ens när jag förklarade så kände hon igen det. Jag trodde knappt det var möjligt att undå dessa termer idag...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud så mumsigt!

2011-03-21 @ 13:45:33
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/
Postat av: Annoula

Det låter VÄLDIGT befriande!



Vi körde på McDonalds igår... Vi kom hem på tok för sent så det blev en sväng in på vägen...

2011-03-21 @ 13:57:13
URL: http://www.annoula.se
Postat av: Jonna

Ser galet gott ut! Speciellt nu när jag är hungrig som en varg!



Och gud vad skönt att inte veta om allt det där... eller träffa någon som inte känner till. Jag tänkte härom dan när jag kollade på Topphälsas omslagsbild att ibland blir jag bara så urbota less på alltihopa, alla bli-smal-metoder, allting.



Men du, hur är det med benet nu då?...

2011-03-21 @ 20:12:18
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Katten

Shit vilken ambitiös plocktallrik - såg väldigt restaurangmässig ut :)

Tycker också det är ganska befriande att umgås med folk som inte alls har fokus på diet - det perspektivet är ganska intressant ur livsnjutarsynpunkt.

2011-03-21 @ 20:24:22
URL: http://piggochduktig.wordpress.com
Postat av: Anonym

Mjo, men jag vet inte vad som skulle vara ett rimligt mål? Jag är ju ganska så grön i löpträningen och vet inte vad som är bra, vad som är dåligt och vilka målsättningar som känns rimliga. Hur kände du i början och har du något program eller liknande du följer? tacksam för alla tips jag kan få!

2011-03-22 @ 18:33:03
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback