GOING CRAZY

Jag vet inte hur gemene man fungerar men jag har åtminstone nästan jämt någon slags "hang-up" på något. Med det menar jag någon typ av tanke, idé eller längtan som etsat sig fast i mitt undermedvetna och pockar på mer eller mindre hela dagarna.

Det kan vara allt från en inredningsidé och ett speciellt tyg som jag jagar på alla internetsidor jag kommer på. Eller en författare som jag vill läsa allt ifrån.

Just nu har jag hang-up på vårsol i fjällen. Jag knarkar fjällsiter, kollar stugor på blocket och läser turrutter på Kungsleden. Jag kollar på härliga fina inspirerande bilder på nätet och provar skaljackor på lunchen.

Jag tittar även i min kalender och njuter av att två helger (hittills) är inbokade med skidåkning, fjällstuga, isvak och förhoppningsvis... vårsol. Så himla himla underbart livet är.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Det gäller att njuta av vårsolen. Den gör underverk för själen! Har ni planerat någon vandring i sommar? Jag vill så gärna men kan inte bestämma vart vi ska gå. I helgen bär det norrut för och köra hundspann hela helgen :) Väderprognosen säger snö men jag håller tummarna för att solen ska bestämma sig för att titta fram. Hoppas du får en underbar helg! Kram!

2011-03-24 @ 17:15:48
Postat av: Miss Agda

Livet ÄR underbart!

Ps. Ännu en jättefin bild på dig!

2011-03-24 @ 20:25:07
URL: http://www.missagda.se
Postat av: Emelie

Den där bilden är helt underbar. Du och jag lever i i olika världar just nu, i varsin ände av landet. Fjällen och vårsol låter härligt, själv knarkar jag Provencebilder. Sydfrankrike eller kanske Italien lockar mig just nu. Tunn vårjacka, glass på spanska trappan eller en cykeltur bland solrosorna. Suck...

2011-03-25 @ 20:47:06
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback