STRESS UT - ENERGI IN

De sista dagarna har handlat om stora beslut, mycket pengar, viktiga avgöranden och tråkigt nog personliga vendettor. Påtaglig stress på jobbet sista dagarna innan semester och stress hemma, stress inombords som sätter sig som ett tryck över bröstet, lock för öronen och några tårar i ögonen. Jag andas in och andas ut och försöker sluta ögonen och bara hitta något inre lugn. I onsdags kunde jag inte mobilisera energin och det skadade nog inte med en extra vilodag när allt kändes upp och ner.

Igår lyckades jag ta mig ut i löpspåret, ut i naturen och till den underbara, mjuka, snälla, trygga, omfamnande skogen. Då var det nog lyckotårar som kom när frustrationen lämnade kroppen och jag fylldes med ny kraft istället.

De sista kilometrarna av milen dansade jag fram och kände mig som en ny person. Träning är verkligen fin medicin. Några kramar på det och jag är redo för sista dagen på jobbet.


Kommentarer
Postat av: Jonna

Åh Annika, vad tråkigt att höra att det varit tunga dagar. Hoppas att du snart är över de värsta hindrena och kan känna hur stenarna lättar från bröstet. Skogen är verkligen läkande, precis som träning, fika och prataprataprata. Många kramar till dig!

2011-07-15 @ 09:28:35
URL: http://fartfylld.blogspot.com
Postat av: Katten

Känner igen mig - häng i och fokusera på dig och vad du behöver och tänk på att man grejar allt på nåt sätt! Jag grattar på semesterdagen och önskar dig en riktigt skön sommar! Jag går också idag och siktar på detsamma :)

Kram Katta

2011-07-15 @ 10:30:28
URL: http://piggochduktig.wordpress.com
Postat av: Keron

Har själv använt löpning som terapi när det känts tungt. Bra för själen :)

2011-07-15 @ 16:36:46
URL: http://keron.blogg.se/
Postat av: JoHo

Åh, löpning är meditation, terapi och medicin i kombination med allting annat bra! Hurra. Men tråkigt att det är jobbigt i övrigt, hoppas att det släppt! Kram!

2011-07-15 @ 20:43:01
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Ja såna där perioder i livet tar otroligt mycket energi och är inte roliga alls. Jag hoppas du mår bättre nu och att vi ses snart i Skåne. Kram!

2011-07-18 @ 22:11:40
URL: http://traningseffekt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback