MINNEN

Jag har ägnat större delen av dagen åt att sortera, slänga och packa. I en byrålåda samsades skidprylar, badmössa, gummiband, gymhandskar tillsammans med en hel drös av medaljer.

Tänk att lilla jag har varit med om så här många tävlingar de sista två åren. Det är inte utan att man blir lite stolt över sig själv. Särskilt när jag inte gillar själva tävlingsmomentet och blir ett totalt nervvrak innan start. Tur att det brukar släppa och att jag glömmer den ångesten emellan åt så det blir lite utmaningar av i alla fall...



Ett gäng nummerlappar har jag också sparat (men de åker i soporna nu allihopa utom den från Vasaloppet som jag inte har hjärta att kasta ännu) och jag har verkligen haft tur med siffrorna.

Mina outstanding lyckonummer är 3 och 7 (liksom många andra vet jag - som i sagor osv) men kolla in dessa:



...och tjurrusets 1339 var också fina siffror.

Faktum är att jag just nu sitter och håller tummarna för att mina tursiffror dyker upp på ännu en nummerlapp snart. Jag har någonting på gång. Det börjar på ut... och slutar på ...maning.

Kommentarer
Postat av: Anki

Vad spännande. Ser fram emot att få höra om vad det är för utmaning..:)

Postat av: lina

Spännande med utmaning! Nu blir jag nyfiken! :)



Ja varför inte de svenska fjällen, kebne kan jag i alla fall :) Sitter och lyssnar massa musik nu.. har lovat en ny sträcka till nästa lördag :)



Jay var inne på statoil ikväll :) Idolerna har invaderat Luleå stad :) hihi



kram till söta!!

2010-11-06 @ 22:51:20
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Emelie

Ah, spännande med ännu en utmaning! Ska bli kul att höra om den. Kul att du hittade alla medaljer, det är verkligen inte lite du har hittat på de senaste åren, det ska du vara stolt över!



Tack för gratualtionen :) Ja det var riktigt häftigt att få se en riktig stormatch faktiskt. Kul för Norrköping också ,man får vara nöjd med det lilla! Idag hoppas jag på guld för MFF dock!



Hockey har aldrig intresserat mig men på plats kan det säkert vara jätteroligt. Dessutom får man väl ta seden dit man kommer! ;)



Kramar

2010-11-07 @ 12:08:24
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: frida

Tänk vad många utmaningar och personliga bragder du gjort! Själv slänger jag medaljerna men först nu förstår jag deras funktion :) Att minnas tillbaka.



Utmaning låter spännande! Men förstår att du inte kommer berätta om det än, du är bra på att hålla oss på halter...

2010-11-07 @ 12:20:40
Postat av: Ulrika

Åh! Tell me! Nyfiken på din utmaning.

2010-11-07 @ 18:43:54
URL: http://traningseffekt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback