LÖPSÄSONG

Denna vecka drar marathon.se igång med sin träning i Anders Szakalis regi.

Jag kan inte undgå att spana lite på upplägget och kommer säkerligen att fortsätta slänga ett öga på programmet för att få ett hum om hur det "är meningen" att jag borde träna.

Till en början handlar det mest om att komma igång. Att faktiskt börja springa.

Igår var jag löpladdad och såg fram emot att få nöta några kilometrar på löpbandet och blev därför extra besviken när alla löpband var upptagna konstant under tiden jag var i gymmet. Jag hittade på några alternativa övningar men kände mig generellt omotiverad eftersom det var springa som jag ville göra.

Dock kunde jag ansluta till Linas Core-pass innan jag gav upp för kvällen och det har gett mig rejäl träningsvärk i magen idag. Trots att jag skrattade en hel del och fick inse att många övningar var alldeles för tunga/svåra för mig att fixa direkt. Jag försökte intala mig att core och även annan styrka även är bra för löpningen.

Totalt blev det lite styrka, stakmaskin, core och 15 min löpband = totalt 1 tim 10 min.

Det var även första dagen på nya jobbet och det kanske var därför det kändes som att energin tog slut fortare än vanligt. Efter en promenad hem så var jag mycket nöjd med måndagen.

Just nu är det vinter, snö, kallt och egentligen skidsäsong men jag ska försöka fortsätta hålla löpfokus (med mina mått mätt) och få till ett par löppass i veckan. Främst för att få kontinutet och så småningom börja med "långpass"
och vänja kroppen vid belastningen. Jag föreställer mig att jag skyndar långsamt...

Kommentarer
Postat av: Frida W

Hej Annika! Hoppas du har det bra uppe i norr, det verkar ju så i alla fall :) Så roligt att du antagit utmaningen Sthlm maraton!!! Jag ska också göra min maratondebut då :) Lycka till nu och hoppas att du har bättre lycka med lediga löpband nästa gång! Kram Frida W

2010-12-01 @ 21:35:08
Postat av: Keron

Du har fått en award av mig! :)

2010-12-02 @ 18:32:49
URL: http://keron.blogg.se/
Postat av: dissertation editing

Efter en promenad hem så var jag mycket nöjd med måndagen.

2011-11-29 @ 14:19:30
URL: http://editingwritingservices.org/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback