FOKUSERAD

Det är lite svårt att koncentrera sig på något annat än... Vasaloppet just nu. Det är torsdag, tre dagar innan loppet. Jag kan inte ens förstå att det här verkligen är Vasaloppsveckan, att det är nu det ska hända. Något som jag planerat och funderat på så länge.

Nervositeten är redan här, jag känner spänningen i hela kroppen men jag koncentrerar mig på att behålla lugnet.


Fundersam...

Det är mycket tankar som yr omkring i huvudet. Jag vill ha koll på allt men det är svårt. Vädret bland annat funderar jag på. Om jag behöver överdragskläder de första milen som både är kallast och kommer att ta längst tid. Hur lång och brant är egentligen den första backen?

Den här prognosen ser rätt trevlig ut. Sol är alltid peppande i sig men det är klart att det är lurigt med vallan om det blir för varmt. Och ingen snö fram till helgen vilket torde innebära fina och hårda spår och även hyfsade spår för en motionär i tionde startled.


Kommentarer
Postat av: Henric

Hej!

Väldigt bra blogg och dessutom klädsamma glasögon på senaste bilden.

Vad jobbar du som?

Lycka till med Vasaloppet!

Hälsningar Henric

2010-03-04 @ 13:18:52
Postat av: Therese

Ja herregud vad man är superfokuserad just nu! Det går inte att koncentrera sig på särskilt mycket annat än Vasaloppet. :)



Tack förresten för din kommentar om mitt deppinlägg häromdan. Jag deppar inte, men jag känner mig inte riktigt lika glad över hela grejen längre. Men jag inser att det har med fokusering att göra. Och med nervositet.



Men du, har inte du ett resultat från Tjejvasan förra året att seeda dig med i Vasaloppet? Borde inte du starta i nionde åtminstone?

2010-03-04 @ 15:40:40
URL: http://theresewahlgren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback