DAGENS TRÄNING

Crosstrainer, 20 min

Tanken var att sätta ihop en timme kondition och för att få tiden att gå fortare växla mellan ett par maskiner som jag läst att man gjort på andra bloggar. Mycket roligare blev det!

Roddmaskin, 20 min

Fick sällskap av en kompis och satt och pratade med honom så att jag höll mig i ett bekvämt prat-tempo och tiden bara flöt förbi, perfekt!

Cykling, 30 min

Jag blev glatt överraskad när jag fann riktiga spinningcyklar i maskinhallen! Mycket roligare att cykla på än motionscyklarna. Svetten rann och jag hade bra och peppande musik i lurarna och körde lite improviserade intervaller med hög kadens inför cykelsäsongen. 

Styrketräning, 15 min

Biceps och axlar.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har tänkt testa, men det har inte blivit av... Men nu blev jag lite peppad :)

2010-01-26 @ 06:47:53
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: Therese

Oj, att du orkade träna igår! Jag hade planer på återhämtningsträning i form av simning, men jag hamnade i soffan och sov middag istället. :)



Jag ska åka Ulricehamnsloppet den 14 februari (http://ulricehamnsloppet.uifskidor.nu/), vet inte så mkt om loppet mer än att det passade bra in i min kalender. Men vad jag har förstått från folk jag snackat med så är Billingens långlopp i Skövde(http://www4.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=304649) ett bra lopp som är lite mer Vasaloppslikt än Stråken. Det går den 7 februari.



Hur det än är så tror jag att typ alla lopp man kan tänkas åka är bättre än Stråken... :)

2010-01-26 @ 06:55:22
URL: http://theresewahlgren.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Ja det där upplägget är bra. Jag varvar alltid konditionsmaskiner även om jag bara totalt sett ska köra så kort som 20 minuter. Behöver kanske inte säga att jag blir väldigt lätt uttråkad. ;-)

2010-01-26 @ 09:48:24
URL: http://traningseffekt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback