DAGENS SKIDÅKNING



Längdskidor, 2 tim 5 min

18 km.

Lite snopna stod vi en stund och tittade på de "nyspårade spåren" som bara var skoterspår, utan skidspår. Men det var för kallt för att tveka och vi drog iväg och gjorde våra egna spår. Trängdes lite med skotern som åkte varv på varv och pressade snön. Njöt i fulla drag av solen, snön och denna vackra vinter när vi i sakta mak snarare utövade stavgång/gick på tur än längdskidåkning.

Eftersom det var ljust och dessutom lika ospårat i alla slingor så testade vi en annan avstickare och jag börjar tycka att det är roligt att åka på okänd mark, speciellt när det inte går speciellt fort. En kort fikapaus tog vi också och fyllde på energi innan sista varvet på 7 km.

En mjuk runda totalt utan någon direkt teknik men det blev åtminstone ett par timmar i spåret och säkerligen träning ändå. Kändes lite muskulärt i knäna, som jag inte känt förrut men annars så gick det bra.

(Ett litet ofrivilligt avbrott fick vi när vi hittade skotern på ända och försökte hjälpa föraren (som klarat sig oskadd) att lyfta skotern, starta den och få upp den med fäste igen. Otroligt mycket snö i skogen, nästan midjehöjd om man sjönk igenom.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback