MÅLBILD

Jag har funderat. Igen. På mina mål.

För att jag ska tycka att det är spännande och vilja träna med inlevelse och passion så tror jag att det krävs ett mål som till en början känns omöjligt. Det gjorde Tjejvasans tre mil när jag anmälde mig och det gjorde definitivt Vasaloppet när jag anmälde mig. Nio mil är ju ingen distans man tränar innan och har koll på att man klarar.

Just nu vill jag mer än någonsin lära mig att springa långt. Jag vill känna så där - som jag faktiskt vid enstaka tillfällen har känt - att jag kan springa hur långt som helst.

Men, krass fakta är att det längsta jag sprungit (utan att stanna) är: 15,3 km. Och det är snart ett år sedan. I år har jag inte sprungit mer än 9,6 km.

Det ska jag slå. Snart. Det är mitt mål.

Förhoppningsvis inte omöjligt men en utmaning som känns kul just nu.

Kommentarer
Postat av: Andréa

Det är klart du kan springa långt om du vill! Det gäller bara att ha tålamod, inte jämföra sig med "alla andra" (skitsvårt, jag känner mig jättedålig ibland som inte har sprungit emr än 55km och det en gång.., ta en sak i taget och ha en plan för hur man ska ta sig dit. Du kan om du vill!

2010-08-07 @ 08:33:00
URL: http://lopningolivet.blogspot.com
Postat av: Anki

Vad roligt! Då är jag förstås lite nyfiken på om du redan tänkt ut något lopp också? Eller tänkte du springa långt utan ett lopp?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback