HELGENS TRÄNING

Jo, det blev en del träning också.

Lördag fm:
Styrka med konditionsfokus, 45 min

Vi samlades i Vilsta och körde ett härligt pass utomhus. Uppvärming med riktigt fotbollslöpning, höga knän och indianhopp m.m. Lagomt fuktigt i gräset och enkla men tuffa övningar uppdelat i olika block. Korta löpintervaller.


Matchande ända ner till vattenflaskenivå

Lördag em:
Styrketräning, 45 min

Eftersom det regnade rejält och Sofia hittade ett bra alternativ så hamnade vi på Munktellarenan och körde andra passet inomhus. Riktigt roligt att köra mycket par-övningar och pressa ur det sista.

Omvänd bänkpress med vän, armbrytning, hoppa bock, box med hantlar, benlyft(magövning) med vän, axelpress med vän, djupa utfallspromenad, situps, rygglyft m.m. Kort nedvarvningsjogg.


Stretch är skönt

Söndag före frukost:
Yoga, 30 min

Erika hade snickrat ihop ett grymt pass som fick svetten att lacka innan klockan hunnit bli åtta. Jag hade glömt hur roligt och sjukt jobbigt det är med yoga och fick en riktig nytändning. Sträcka, spänna, sträva djupare, högre, framåt, nedåt... och andas.


Yoga i vår matsal

Söndag fm:
Promenad, 30 min


Härlig morgontur tillsammans med Sofias hundar. Skönt uppvaknade och en vacker höstdag med sol.


Speja och Joy

Löpning och löpstyrka, 50 min

Tillbaka i Vilsta och sprang ut i ett kuperat spår och i en lämplig backe nötte vi 2 block om 6 intervaller. Bra upplägg där intervallerna blev kortare och kortare. Kul att få springa med tjejer som kan det här med att springa. Teknik ska man visst tänka på också... nyttigt!

Jag hade tagit med vandringsstavar och passade på attt testa att springa stavgång inför skidsäsongen. Det var riktigt roligt och minst lika jobbigt som det var kul.


Så här nöjda och blöta var vi efteråt!

Det blev ett grymt härligt sista pass mest eftersom himlen öppnade sig och regnet fullkomligt öste ner på oss. Våra vindjackor smet åt om våra kämpande kroppar. Löpartightsen var genomblöta och rann nästan av benen, fötterna plaskade i skorna och blöta hårtestar smetade åt i ansiktet. Men vi sprang som om inget annan spelade någon roll! Bra kämpat!

Kommentarer
Postat av: frida

precis små bokstäver är det :). vilken snygg yogabild! bra fotograf eller ambitiös kanske jag ska säga. ser framemot att få lite bilder från dig!

2009-10-05 @ 01:37:21
URL: http://fridfullt.blogg.se/
Postat av: Anki

Ser ut som att ni har haft en riktigt trevlig helg. Kul att dra ihop något sådant. Är ju grym peppning att träna med andra som är lika intresserade..:)

2009-10-05 @ 08:33:35
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Postat av: Jane

Jättefina bilder du fick till!! :) Och jättekul att träffas i helgen - ser fram emot den dagen så Stockholm får dig på lite mer permanent besök! ;) Kram!

2009-10-05 @ 09:37:46
URL: http://www.felicitasblog.com
Postat av: Malin

Vilka bra inlägg från helgen!! Längtar tillbaka!! Har ingen vidare lust att jobba, vill träna istället ;) Lite ont bara, så får bli en vilodag idag.

2009-10-05 @ 11:15:53
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: izza

Härlig helg ni har haft!! Det är fantastiskt vad bloggandet drar ut oss på för äventyr! Och vad mycket nya människor man får träffa! :D

2009-10-05 @ 20:17:42
URL: http://runrunner.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback