HELGEN I TORSBY (I BILDER)


Malin, Erika och jag

På plats utanför tunneln! Vi deltog i AXAs träningsläger och morgonen startade med en vallakurs och jag blir bara mer övertygad om att jag ska överlåta vallningen åt dem som kan. Vilken djungel!


Några burkvallor man bör ha i sortimentet


Vår fina stuga



Vi bodde bara någon kilometer från tunneln och var väldigt nöjda med boendet. Vi lagade egen frukost och middag och kunde mysa ordentligt. En supermysig helg!





Erika och jag, suddiga och svettiga efter vårt första pass...

Första passet var hemskt och dåligt. Jag kände mig så dålig, ingen balans och ingen känsla för åkningen alls. Som tur var så har det blivit bättre och bättre under helgen.

Träningsglädjes fina kommentar om att jag faktiskt nästan åkte en hel tjejvasa under min första träningsdag för säsongen kändes behövlig och ser man det så känns det mycket bättre! Nu är det bara till att nöta, träna och framförallt försöka träna upp min kondition.


Malin och jag i tunneln


Viktigt att ladda med bra frukost!

På kvällen fick även en kostföreläsning av AXAs dietist och blev alla glatt överraskade och fick med oss mycket "matnyttigt". Enkelt och rakt. Innehållsrikt och inga pekpinnar.

Själv ska jag bli bättre på återhämtningsmål, gärna så nära som fem minuter efter träning eller åtminstone så fort som möjligt.


Det är inte dimma i tunneln utan imma från min svett på kameralinsen

Helt okronologisk ordning och nu är det läggdags. Mina stackars ömma höftböjare behöver sömn och vila... Det ska bli spännande att se hur det känns i kroppen imorgon.

Kommentarer
Postat av: anki

Alldeles fantastiskt roligt och underbart ser det ut!!! Nu längtar jag bara efter snön ännu mer! :)

2009-11-02 @ 08:38:50
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: anki

haha.. alltså sorry.. jag satt och läste TRÄNINGSGLÄDJES blogg samtidigt och då skrev jag av nån anledning den adressen i första kommentaren.. NU blev det rätt! :D

2009-11-02 @ 08:41:32
URL: http://www.traningslyckan.blogspot.com
Postat av: Anki

Ser så oerhört härligt ut! Du kanske var avundsjuk på min natur och riktiga snö men jag är grymt avundsjuk på er gemenskap och träningslägret. Teknikträning är något jag verkligen skulle behöva. Som det är nu går jag snarare fram på mina skidor när jag inte stakar mig fram...

Postat av: Träningsglädje

ett tips jag fått är att springa i terräng med stavar...

2009-11-02 @ 09:28:38
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: emilia

Gud vad mysigt det ser ut! jag tror det kommer gå jätte bra för dig!

2009-11-02 @ 10:52:29
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: mickehero

Jisses vad du ligger i och tränar, jag känner mig nästan som en soffpotatis när jag läser din blogg och det även om jag har (borde ha) mer nyans av rutor än ränder på magen ;).

Kul med skidtunnel och det där med att få till rätt skidvalla verkar va lite magic, känns som att man måste va Joe Labero för att lyckas :)!

2009-11-02 @ 13:00:55
URL: http://trimmadelvisp.blogspot.com/
Postat av: Malin

Kul att läsa dina inlägg med!! :) Japp det värsta är avklarat, nu gäller det att ligga i hårdträning! Får dock vila några dagar nu med lite skonsammare träning som spinning. Hälsenan ömmar :(

2009-11-02 @ 14:37:58
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Madde

Ser ut som en toppenhelg!

2009-11-02 @ 14:40:04
URL: http://www.metrobloggen.se/fitnesscoachen
Postat av: Snorkkis

Låter som en riktigt bra träningshelg! Och förstår att höftböjarna känns av. Verkar vara bra upplägg som Axa kör med både bra träning o föreläsningar!

2009-11-02 @ 20:13:25
URL: http://snorkfrokens.blogspot.com/
Postat av: Kjersti

Vad duktig du är på att träna, jag är impad. Blev inspirerad. Att träna längd är ju så bra träning. Har länge planerat att köpa rullskidor, nu blir det action. Tyvärr får jag sällant användning för längskidorna hemma i Stockholm, så rullskidor får duga till vardags.

2009-11-03 @ 13:23:46
URL: http://kjerstimalene.wordpress.com
Postat av: Sofy

Tjoho vad härligt!!!

2009-11-03 @ 14:02:31
URL: http://www.uppochhoppa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback