LÖPNING

Ojoj, nu närmar det sig. Jag sitter här och börjar bli lite orolig... inte nervös utan mer olustig. Det här blir nog inte så kul som det var meningen att det skulle bli.

Jag har ju knappt joggat alls sista tiden och än mindre löpt så hur ska detta sluta. Inte för att det är viktigt eller så men det hade ju varit roligt att känna att dessa fem kilometer inte var någon match...



Den bistra sanningen. Så här dålig ser min löpning/löpbands-statistik ut på funbeat, under de senaste 30 dagarna. Nio små pass den senaste månaden. Varav tre stycken under 30 minuter... haha.



Ikväll ska jag ladda med tre-rätters-middag och vin dessutom. Jag får nog vara glad om jag tar mig runt imorgon...

Kommentarer
Postat av: Andréa

Klart det kommer gå superbra! Men man får räkna med att det inte går att springa i sitt egna tempo.. Jag håller tummarna :)

2009-05-27 @ 15:19:05
URL: http://lopningolivet.blogspot.com
Postat av: Lina

Åhh visst är det sommar när man får äta jordgubbar. Så gott och härligt!! :-)



Jag tror att det kommer att gå jätte bra för dig!

Ett stort lycka till!!!



Håller tummarna!

2009-05-27 @ 16:28:15
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Karin

Stort lycka till!!

2009-05-27 @ 22:28:05
URL: http://karintanker.blogspot.com
Postat av: Malena

Jag tror på dig idag! Heja Heja!

2009-05-28 @ 07:33:52
URL: http://bredablick.wordpress.com
Postat av: Emelie

Det är väl inte så konstigt om inte alltid är i toppform och det blir säkert kul ändå. Förmodligen är det så att när det är ett viktigt lopp så tränar du ju och ÄR förberedd till det och du har väl helt enkelt inte prioriterat detta. Nej, se till att ha kul bara tycker jag :)



Men du, det är ingen fara alls att du inte kommenterat, manska inte känna sig tvungen! Det gör man naär man har tid och lust och det måste man bestämma själv annars blir bloggandet ett måste och det är det sista det ska vara. Det kommer perioder då jag inte heller orkar.



Tack för komplimangen, och ja, visst är det undrbart med bröllop! Det är de absolut bästa festerna tycker jag, alla är glada, lyckliga och dansar hela natten lång. Hoppas ditt bröllop som du ska gå på blir lika bra som det vi var på!



Kramar

2009-05-28 @ 08:09:23
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback