NÄRA

Jag börjar bli nervös...


..på riktigt. Inte för att ta mig runt, och inte för cyklingen i sig utan det känns mer som tävlingsnerver. Pirrigt!

Förberedelserna har inte varit på topp och jag lär mig ju något nytt varje gång jag cyklar så jag har mycket kvar teknikmässigt för att kunna göra mitt bästa lopp. Men jag hoppas och tror att jag tävlingen i sig, alla deltagare och en helt ny rutt gör att jag plockar fram extra krafter.

OM jag skulle klara att cykla i 25 km/h innebär 10 mil 4 timmar blankt. Nu har jag inte hållt 25 km/h själv ens på kortare pass och att cykla dubbelt så länge har jag ingen aning om hur det känns i benen. Jag kommer att bli trött, det räknar jag med. Dessutom tillkommer tid för några stopp för att dricka, sträcka på benen och kanske ett toalettbesök.

Om jag kommer i mål under 4:30 är jag mycket nöjd.

Kommentarer
Postat av: Andréa

Det kommer gå jättebra!!

2009-06-02 @ 13:18:56
URL: http://lopningolivet.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag börjar oxå bli nervös. Börjar bli lite stirrig vad jag måste fixa med innan söndag. Idag måste jag köpa nya klotsar till skorna, har lyckats gå med dem på grusväg så bäst att köpa nya fräscha. Ska hem till farfar ikväll o lära mig byta däck. Sen förbi sportaffären och köpa lite bars och sportdryck. Funderar på om det finns kläder i tältet i Motala at inhandla innan loppet om det är så att det blir regn. Vet inte alls vad jag ska ha på mig då.

Kollade på mitt resultat från Tjejvättern 05, då åkte jag 9 mil (som det var då) på 4.30. Då hade jag min vanliga cykel (citybike med hyfsat grova däck) och var genomförkyld och stannade länge vid varje depå och åt massor för att orka. Så med en racer och mer tränad borde jag ju klara 25 km/h men känns ändå tufft. Tror ändå jag ska sätta det som mål, måste ju ha nåt att sträva efter och pressa sig lite med.

Tycker vi kör på det!! Vi grejar 25 km/h!!!

2009-06-02 @ 13:24:54
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Lina

Det kommer att gå super bra för dig!!



Hur ser vädret ut vid starten? Har du någon liten regnjacka som du kan ta med dig och ha i bakfickan? Om prognosen visar regn är det ju bra att ha med sig.



Jag har hört av många att i tältet ska det ju finnas massvis med kläder till ett bra pris:-) Min plånbok kommer att gå lös där ;-)



Jag håller mina båda tummar!

2009-06-02 @ 19:50:40
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Malena

Spännande! Stort lycka till! Det ska bli roligt att läsa om din cykling efteråt.

2009-06-03 @ 11:38:16
URL: http://bredablick.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback