DAGENS TRÄNING II

Gympa, 75 min

Medel/Styrka på Friskis & Svettis. Tur att det finns gym i Sundsvall också och kul att mamma sällskapade.

Över förväntan. I år igen (Minns att jag var lika "förvånad" ifjol). Tänk att gympa kan vara så pulshöjande. Det enda negativa med mina Friskis-erfarenheter är instruktörerna som varit så himla diskreta och inte ett dugg varesig inspirerande eller instruerande. Massa armhävningar, plankor, rygglyft, lite dansanta övningar och studs och hopp. Kändes faktiskt lite i benhinnorna till och med men inte så farligt.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Åhh. Gympa med mamma. Just så brukar mina jular se ur. Urmysigt faktiskt. Och du, du får hänga med mig på Friskis-pass i Sthlm nångång. Finns en massa helt fantastiska ledare. Du har nog mest haft otur.

2009-12-20 @ 22:35:36
URL: http://traningseffekt.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag gillar Friskis men det vet du väl redan. Var dock väldigt skeptisk innan, men de flesta ledare i Örebro är superduktiga o jätteinspirerande!

2009-12-21 @ 07:21:09
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: Lina

Va bra att det finns ett gym du kan gå till! Här i Högsby finns det inget man kan utnyttja :-( Men vi får ge oss ut och springa istället!



Ha det underbart i norr!!

Jag njuter för fullt i söder :-)

2009-12-21 @ 09:07:40
URL: http://cyklingminpassion.blogspot.com
Postat av: Petra

Jag är stor Friskisälskare, men just nu känner jag att jag behöver lite variation. Och då kom löpningen in som en räddare :)

2009-12-21 @ 13:32:25
URL: http://blogg.svd.se/maratonbloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback