DAGENS TRÄNING

Löpband, 10 min

Uppvärmning.

Styrketräning, 30 min

Klockan var redan efter nio men jag fick ett ryck efter kvällens glädjande fotboll och insåg att jag nu har gymkort! Hann in och fokuserade på överkroppen eftersom benen känns tunga och trötta efter gårdagens långtur.

Biceps, triceps, rygg. Jättekul!


Inte min typ av måndag...

Kommentarer
Postat av: izza

Haha! Schyssta socks!



Ja det blir en rejäl vecka! Se hur länge jag pallar :P Japp, tjejmilen också! Har fått ta över ett startbevis från en kompis till Coyntha. Det ska bli kul. Hon hade skitbra start, så jag har rätt att starta i grupp 1 nervös Det är ju inte så att jag vilar inför tjejmilen, men jag ska väl starta där och se vad jag kan trycka ur kroppen som avslutning på denna vecka!!



Coyntha pratade om att man kunde stå vid några bokstäver, hon skulle kolla var de skulle stå, kan ju höra av mig när jag hör nåt från henne. Är väl fler bloggare som ska dit också!?



Hur kommer du dit? Tåg? Hur gör du med nummerlapp? Segt att man inte kan hämta dem på Gärdet utan måste till Östermalms IP innan 11 också...

2009-08-25 @ 09:32:58
URL: http://runrunner.wordpress.com
Postat av: izza

Gud vad skönt att åka upp dagen innan och få t.ex. nummerlappsuthämtningen gjord! Lite mindre stress till själva springdagen!!



Jag bryr mig faktiskt inte om att andra är snabbare än jag, det vet jag och accepterar. Mer är jag orolig för att bli omsprungen. Jag blir ju egentligen en sån där som förstör för andra eftersom jag startar i en grupp som är bättre än mig. Men men, tänker utnyttja det till och se hur snabbt jag faktiskt kan springa :D Lär väl vara halvdöd vid 3-4 km :P

2009-08-25 @ 12:14:05
URL: http://runrunner.wordpress.com
Postat av: Anna

Samma kille... lite mer kärlek... och väldigt nytt :)

2009-08-25 @ 13:47:05
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: emelie

Hej! Jag kör mest i gymmet och på löpbandet. Brukar få till något spinningpass då och då också. Tänker ofta att jag ska pröva fler pass, men tiden räcker liksom inte till. När är det du ska springa tjejmilen? Ofta blir man ju så peppad på tävling att det går mycket bättre än när man maler på sina ensamma träningspass. Det kommer gå kanon ska du se!

2009-08-25 @ 19:24:25
URL: http://emelille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback